Olvasd el, csak 3 perc 17 szept 2019

Ezek lesznek a legmenőbb férfi trendek az új szezonban

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A legújab 2019-es őszi trendek igen sokszínűek. Őrült dizájnok, klasszikus fazonok , modern színek. Mutatjuk, miket szerezz be mindenképpen idén ősszel.

A trendek nem csak a nőkről szólnak – természetesen a pasikat is érdekelheti, hogy milyen újdonságok törnek be a piacra. A 2019-es őszi-téli szezon minden olyan divatőrültet kielégít, akik szeretnek játszani a divattal, azonban azok is megtalálják majd kedvenceiteket, akik a visszafogottabb darabokat kedvelik. Nézzük az új trendeket.

Neon és élénk színek

A neonszínek már tavaly is divatosnak számítottak és ez idén sincs másképpen. Zöld, sárga, világos narancs – hogy csak néhányat említsünk a legnépszerűbb árnyalatokból. A legkülönegesebb mind közül az élénk rózsaszín, persze ezt csak azoknak ajánljuk, akik tényleg bevállalósak. Ha az említett színek nem neked valók, választhatsz visszafogottabbakat is: piros, kék vagy zöld, ezekkel sem nyúlsz nagyon mellé ősszel.

1.Póló, Fila   2.Felső, Vans   3.Pulcsi, Adidas Originals   4.Kabát, Only & Sons   5.Póló, Medicine

Mintás alapdarabok

Egyrészt ugye ott vannak a már említett menő, trendi cuccok, de emellet persze megjelennek a klasszikus dizájnok is. A jól szabott öltönyök (pl. a dupla soros öltöny), az elegáns kardigánok, a bézs ballonkabát és különféle kiegészítők kockás, csíkos és egyszínű mintákban. Ezek a minták a dzsekiken, kabátokon, nadrágokon és pólókon is megjelennek. Az őrült dizájnok és retró stílusok szintén menőnek számítanak.

1.Zakó, Medicine   2.Pulóver, Polo Ralph Lauren   3.Ballonkabát, Tommy Hilfiger   4.Nadrág, Tommy Hilfiger Tailored   5.Ing, Tommy Jeans

Farmer tetőtől-talpig

A farmeranyag egy új oldalát mutatja meg, farmeröltöny formájában tér vissza. Ha a kifutó látott vrziók nem jöttek be, válassz egyszrűbb megoldást. Farmer plusz farmerkabát, amit akár egy farmeringgel is kombinálhatsz. Ne félj színeket vagy mintákat viselni, ebben a szezonban elengedhetetlenek.

1.Farmerkabát, Levi’s   2.Ing, Lee   3.Ing, Wrangler   4.Nadrág, Calvin Klein Jeans   5.Farmerkabát, Tommy Jeans

Kord anyag

A farmer vetélytársra talált, viszatér a kord anyag, ami a retró korszakot idézi. Eddig főleg női darabokon láthattuk viszont, most azonban a férfi holmikon is visszaköszön. Például ingeken, kabátokon, dzsekiken, nadrágokon vagy kiegészítőkön, többe között baseball sapkákon.

1.Ing, Jack & Jones   2.Ing, Medicine   3.Dzseki, Jack & Jones   4.Ing, Tommy Jeans   5.Dzseki, Medicine

Logómánia

Ez a trend még mindig a toppon van. Ha bírod az olyan darabokat, amiken logók szerepelnek, akkor hajrá, viseld báran. Idén rengeteg méretben és stílusban megjelennek a logók, de főként a sokszorosított, kicsi és nagy, ás színes verziók uralják a darabokat.

1.Dzseki, Calvin Klein Jeans   2.Pulcsi, Adidas Originals   3.Póló, adidas Performance   4.Övtáska, Fila   5.Pulcsi, Pepe Jeans

További cikkek olvasása