Olvasd el, csak 4 perc 08 máj 2020

Farmer nyárra – mutatjuk a legdivatosabb darabokat, amik a szezon nagy kedvencei

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc
Van már farmered a nyárra? A szezon trendi farmerének három jellemzővel kell rendelkeznie. Hogy melyekkel? Lejebb eláruljuk!

farmer nyáron

A kék farmer

Ha arra a kérdésre kellene válaszolnunk, hogy milyen színű farmer lesz a nyár kedvence, Lana del Rey slágerét húznánk elő példának. Igen, a tervezők idén a kék farmerre tettek fel mindent és mi nagyon bírjuk a döntésüket. Hogy miért? A kék farmer klasszikus, rengeteg árnyalata van, szuperül működik fehér pólókkal vagy akár csipke felsőkkel/ingekkel. Egyszerűség és letisztult árnyalatok – nincs is másra szükségünk ezen a nyáron.

    

Answear / Mango / Levi’s / Pinko / Levi’s

    

Levi’s / Diesel / Levi’s / Tommy Jeans / Medicine

Szaggatott farmerek

A nosztalgikus és mókás rojtok, koptatások az elmúlt hetekben hatalmas teret kaptak. Egyrészt a hippi stílusra reflektálnak, másrészt egyfajta válasz a zero-waste mozgalomra. A koptatott szárú darabok a Givenchy és Brandon Maxwell bemutatóján is megjelentek, később más, nagy divatházak is követték példájukat és kifutóra állították saját elgondolásukban ezeket a farmereket. A koptatott, szaggatott részletek nem csak a klasszikus fazonokon jelennek meg: a skinny, a boyriend de még a trapéz darabokból is kapható ilyen variáció. A szoknyákon, overálokon, de még a farmeringeken is jelen vannak és ami a legjobb, hogy a punk stílustól a romantikus megjelenésig, szinte mindenbe belekeverhető egy-egy ilyen darab.

    

Levi’s / Levi’s / Only / Answear / Answear 

    

Only&SonsPepe Jeans / Medicine / Pepe JeansCalvin Klein Jeans

Trapéz farmerek

A trapéz már évek óta próbál magának utat törni, több kevesebb sikerrel, idén azonban végre célba ért. A szélesszárú farmerek a hetvenes évek hangulatát idézik, karöltve a telitalpú szandálokkal vagy a puffos ujjú ingekkel. A bohó, hippi stílus kedvelői biztosan imádni fogják ezt a nagy visszatérőt, de más is simán beszerezhet egy ilyen verziót, hiszen egy jó szettben bárki magáénak érezheti. Tök jól mutat fehér blúzzal, ballonkabáttal vagy egy egyszerű dzsekivel is. Ha beüt a meleg, flip-floppal, magassarkúval vagy akár snekaerrel is kombinálhatod. Ja, és ennek a farmernek a segítségével amúgy vékonyíthatod a lábaidat és kiemelheted a csipőd. Ha úgy érzed, nyárra túl sok a hosszú nadrág, válassz olyat, ami a bokádig ér csak.

    

Mango / Mango / Haily’s / Iceberg / Calvin Klein Jeans 

 

További cikkek olvasása