Olvasd el, csak 3 perc 07 febr 2020

Ezek a legmenőbb sportcuccok 2020-ban – Minták, színek és trendek

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Mindegy, hogy a sportszezon számodra már elindult vagy csak most készülsz rá – egy-két új darab beszerzése sosem árthat. Mutatjuk, hogy milyen menő darabok – cipők, ruhák, kiegészítők – számítanak divatosnak idén és hogy miket érdemes beszerezni.

A szezon domináns trendje

Athleisure – ha ez a kifejezés számodra nem sokat mond, nyugi, gyorsan elmagyarázzuk. Az ‘athletic’ és a ‘leisure’ szó jelentéséből kovácsolódott össze és a sportos, kényelmes darabokat foglalja magában. Ez a trend a 21. század elején bontakozott ki és évről-évre egyre több rajongója lett. Röviden a trend maga arra épül, hogy a hétköznapokon is viselhetünk sportruházatot, persze ehhez meg kell találni a tökéletes darabokat. Mixeld a sportos cuccokat a hétköznapi darabokkal, még akkor is, ha elsőre furcsa az összhatás. Az athelisure trenddel vegyítheted a kényelmes, praktikus darabokat a trendi, menő cucokkal – így egy igazán autentikus megjelenést kaphatsz. Például kombinálj hétköznapi megjelenésedbe egy snaekert, oldalzsebes nadrágot vagy egy sportos dzsekit (akár egy színes futódzsekit). Csekkold inspirációinkat lejjebb!

Guess Jeans / Adidas Originals / Adidas Performance / Reebook / Karl Lagerfeld

Calvin Klein Performance / Calvin Klein Performance / Nike Sportswear / Fila / Nike Sportswear

A legdivatosabb minták és színek

Ha a teremben is fontos neked a megjelenés, akkor a színekre és mintákra mindenképpen fektess figyelmet. Ebben a szezonban egy kék verzió nem hiányozhat a sportcuccaid közül – ne feledd, a klasszikus kék az idei év trendszíne. Intenzív árnyalat – pont ezért uniszex viselet – és tökéleteen passzol más színekkel is. Ha nem éled annyira az erős színeket, a pasztell darabokkal sem lőhetsz mellé. A púderrózsaszín, a citromsárga, a mentazöld, a krémszín egytől-egyig jól mutat sportruházaton, legyen szó sneakerekről, ruházatról vagy kiegészítőkről.

Az legjobb árnyalatok mellett a minták is nagy hansgúlyt kapnak és fontos elemei a sportruházatoknak. A pöttyös darabok hódítottak a kifutókon, szóval ez a motívum alapdarab idén. Sportos pulcsik, dzsekik és felsők színes pöttyökkel – így tudod könnyedén beépíteni a legmenőbb trendet a hétköznapokon. Ha ez a minta nem nyerte el a tetszésed, az absztrakt, egyedi mintás cuccok között is bátran válogathatsz, de a minimalista colour-blocking vonal is megjelenik, mint opció.

Fila / Puma / Adidas Originals / Puma / Nike Sportswear

Adidas Originals / Tommy Sport / Jordan / Nike / Adidas Originals

A legmenőbb sportcipők

Nem feledkezhetünk meg a sportos szettek alapdarabjáról sem, a sneakerekről. A szezonan a kilencvenes évek által inspirált darabok a csúcson vannak, de egy kicsit visszafogottabb, letisztultabb formában. Érdemes figyelmet fordítani néhány Nike Air Max vagy New Balance modelre. A colour-blocking trendet már feljebb említettük – természetesen ez a vonal a cipőkön is megjelenik.  Kontrasztos panelek, amik izgalmassá teszik a cipőket és egyaránt elnyerik a divatimádó nők és férfiak tetszését. Ebben az évben egy régi trend visszatérését is ünnepeljük – a fehér cipők ismét feltörnek a csúcsra, szóval érdemes ezekből a verziókból is beszereznünk néhány fajtát.

Twinset / Nike / Tommy Jeans / New Balance / Adidas Originals

Nike / Fila / New Balance / Diesel / Adidas Originals

További cikkek olvasása