Olvasd el, csak 3 perc 17 jan 2017

Elindult az ANSWEAR.HU webáruház blogja

Szerző: Answear Blog
Olvasd el, csak 3 perc

Mi az ANSWEAR-nél szenvedélyünknek tekintjük a modern és stÍlusos megjelenést. Európában több mint 130 millió ember számára biztosítunk lehetőséget az online vásárlásra.

Nemzetközi központunk, a lengyel Answear.com volt Lengyelország első multibrand online áruháza 2010-ben. Meggyőző hazai eredményeink után az elmúlt két évben a nemzetközi terjeszkedést is elkezdtük. 2014 óta Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Ukrajnában léptünk piacra.

2016 Novemberétől pedig nagy örömmel indítottuk útjára a magyarországi webáruházat is.

„Reméljük, a most induló magyar piacon is bizalmat szavaznak nekünk a vásárlók” – nyilatkozta Wojciech Tomaszewski, az Answear Marketing és E-commerce vezetője. Többek között neki és az Answear lelkes és elhivatott nemzetközi csapatának köszönhető, hogy már Lengyelországban és számos külföldi piacon is díjakat, szakmai elismeréseket nyertünk el a cég, stratégiájával és ügyfélközpontúságával kapcsolatban.

 

full_img_822911

full_img_828180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

full_img_824192

full_img_797470

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Answear.hu oldalon kategóriánként több száz terméket találhattok, a szállítási idő akár kevesebb, mint 48 óra, kedvező árú és 10 000 forint felett ingyenes. Ha nem jó méretet vagy színt rendeltél, a termékek 30 napig küldhetőek vissza, és minden darabra 2 év minőségi garanciát vállalunk.

Az ANSWEAR több mint 200 világmárkával vár Titeket. Nem csak női, férfi- és gyermekruházati cikkeket, de cipőket és kiegészítőket is válogathattok nálunk. A legnagyobb márkák mellett – Vero Moda, Adidas, Nike, New Balance, Levi’s, Lee, Wrangler, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY – új színfoltot jelent, hogy számos lengyel tervező márkáit egyedül itt érhetitek el online.

Tape A L’Oeil – nyaklánc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bízunk benne, hogy örömöt leltek a vásárlásban az Answear.hu webshopon és elégedett Ügyfeleinkké váltok!

 

full_img_776001
Cerda – Táska
full_img_803052
Barts – Gyermek kesztyű
Barts – sapka

További cikkek olvasása