Olvasd el, csak 3 perc 18 jún 2018

BOHO bandit – új kollekció az Answeartől

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Hogy érzed, készen állsz már a nyárra? Ha még nem, az Answear márka legújabb kollekciójából azonnal átjön majd a gondtalan nyár pozitív rezgése. Jöhet a Boho Bandit?

A nyár leginkább az üdülés és az ezzel párosuló kellemes tevékenységek ideje. Sok napsütés, fesztiválok, pihenés, játék és szórakozás… Ismerkedj meg az Answear brand – Boho Bandit legújabb ruha és kiegészítő kollekciójának gondtalan és élvezetes hangulatával. Mindent megtalálsz benne, amivel trendi és laza szetteket állíthatsz össze magadnak (nem csak) fesztiválokra!

answear-boho-bandit

Boho Bandit – az Answear új kollekciója

A Boho Bandit tökéletes választás azok számára, akik imádják a zenét és akik számára a nyári fesztiválok kihagyhatatlanok. Mindenekelőtt a legszexisebb nyári trendeket találjuk meg ezekben a darabokban – a boho stílus és a fesztivál-divat járja át a kollekció minden egyes darabját. Rojtok, kulcstartókat és tárcákat díszítő, szemet gyönyörködtető bőr bojtok, finom csipke és koptatás – ezek most nem hiányozhatnak! A Boho Bandit egyedülálló a Közép-Kelet eredeti népi motívumaival is. Legdominánsabb színei: intenzív pink, lila és a sárga különböző árnyalatai a szezon legnépszerűbb színei.

boho-bandit-kollekcio

Boho vagy Bandita?

A Boho Bandit a divat ellentmondásait kombinálja. Egyrészt lázadó és fantáziadús, másrészt pedig – romantikus és érzékeny. Az Answear saját kollekciójában mindent megtalálunk ami a boho stílushoz és a nyár hippi stílusához köthető. A lányok választhatnak a mintás ruhák vagy a lenge nyári egyrészesek, esetleg a leheletfinom pasztellszínű tunikák és blúzok közül is a forró napokra. A szabadon hagyott karok, zsinórok, fodrok és csipkebetétek, a maxi hossz és a szalmakalap olyan nőies és karakteres elemek, amik nem hiányozhatnak ebből a kollekcióból. A kollekció legerősebb karakterisztikáját mégis a koptatott farmer, rojtos shortok, denim mellények, szoknyák és steppelt hátizsákok adják. Ezeknek köszönhetően igazi rock’n’roll leszel bennük!answear-nyari-divat-kollekcio-boho-bandit

Ami viszont minden trendsettert garantáltan elcsábít majd, az az Answear kollekció sokoldalúsága. A Boho Bandit minden ruhadarabja és kiegészítője kompatibilis egymással. Játssz a printekkel, vegyél fel a farmeredhez légiesen könnyű anyagokat, trükközz kicsit a kiegészítőkkel és nézz ki minden nap máshogy, de mindig lenyűgözően!

1, Answear táska, 2. Answear táska, 3. Answear hátizsák, 4. Answear kendő

Tekintsd meg a kollekció bemutató videóját:

 

További cikkek olvasása