Olvasd el, csak 4 perc 17 márc 2020

5 ruhadarab és kiegészítő, ami nem hiányozhat az idei sportcuccaid közül

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

Mindened a sport és szereted formában tartani magad? Ha éppen egy új kihívásra készülsz vagy csak szimplán előnyben részesíted a praktikus, de egyben divatos sportcuccokat, akkor mutatjuk, hogy a szezonban mely darabokat kell beszerezned.

fitness

Sportmelltartók

Nem számít, hogy az intenzív futás vagy a joga szerlemese vagy, egy sportmelltartó kötelező darab. Azonban egy ilyen melltartó csak akkor teljesíti 100%-ban a funkcióját, ha tökéletesen passzoló méretben szerzed be. A sportmelltartó a normál melltartókkal szemben speciális anyagokból készül és modern kialakítása csökkenti a nyomást és a túlterhelést. Viselés közben az állítható pántok és a speciális varrás garantálja a kényelmet – ezeket a részleteket mindenképpen csekkold, amikor sportmelltartóra vadászol.

    

Under Armour / Desigual Sport / Under Armour / Reebok / Guess Jeans 

Felsők edzéshez

Egy szimple pamut top nem elegendő a terembe, sportoláshoz. Könnye magába szívja a vizet és ezáltal tök kényelmetlen lesz egy idő után. Helyette inkább a kifejezetten edzéshez ajánlott felsőket és anyagokat válaszd, mint az elasztán, ami igazodik az alakodhoz, elvezeti a nedvességet és száraz marad. Stílus tekinteteében a választás eljesen rajtad áll – a retró hatású rövid toppok eléggé divatosak, ez lehet egy opció. Ha nem akarod a hasad mutogatni, egy sima, kicsit bővebb, kényelmes verzió is jó választás, valami feltűnő logóval vagy mintával.

    

Under Armour / Tommy Jeans / Calvin Klein Performance / Nike Sportswear / Adidas Performance

Leggingsek

A legings szuper választás tavaszra – magában is viselheted, de sortot is húzhtasz rá, szóval jól kombinálható. A sportmárkák rengeteg lehetőséget kínálnak: van olyan darab, ami a lábakat és a popsit hangsúlyozza, van olyan, aminek kialakítása teljes kényelmet biztosít mozgás közben és olyan is, ami antibakteriális, izaadásgátló anyagból készült. Minták terén szinte mindent megtalálsz, de ha igazán menő akarsz lenni, válassz pöttyös vagy élénk, vibráló színű darabot.

    

Guess Jeans / Only Play / Liu Jo / Under Armour / Only Play

Sneakerek

A sportruházat fontos, de szinte ugyanolyan fontos, hogy milyen cipőt viselsz. A megfelelő sportcipő segíti mozdulataidat és hatékonyabbá teszi az edzést. Ha a dizájn és trendek nálad kéz a kézben járnak, ne feledd, ebben a szezonban a fekete-fehér darabokra fókuszálunk.

    

New Balance / Under Armour / Adidas Originals / Puma / Nike

Sporttáska

Alapdarab, ezt minden sportőrült tudja. Mindent, ami az edzéshez szükséges ebbe a táskába fogod pakolni, szoval jól kihasználható, funkcionális verzió kell. Mindenképpen az igényeidnek megfelelő darabot keress, mérlegeld, hogy valójában mennyi cucc fog belekerülni. Persze ezek mellett a fontos szempontok mellett a stílusa is fontos a táskának. Válassz feltűnő darabot, legye rajta logó vagy színek kombója, ezekkel tuti nem lőhetsz mellé.

    

Tommy Jeans / Puma / Nike / Puma / Desigual

ubrania fitness

További cikkek olvasása