Olvasd el, csak 3 perc 20 júl 2018

3 divatos ok, amiért szeretni fogod a sportot

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Előfordul, hogy sikertelenül próbálod magadra erőszakolni a sportolást? Vagy csak több motivációra lenne szükséged? Most olyan divattippekkel látunk el, hogy garantáltan formába akarsz majd jönni és soha többet ki nem hagynál egyetlen edzést sem!

Ha a fittség, a fantasztikus alkat és a jó közérzet még mindig nem elég motiváció és még mindig tartasz a rendszeres sportolástól, akkor ez  kis extra neked való lesz – 3 divatos ok, hogy miért szerethető a fizikai igénybevétel! Nem hiszel nekünk? Garantáljuk, hogy pár perc múlva mint az őrült elkezdesz bepakolni a táskádba és megcélzod a legközelebbi fitnesz termet!

Designer ruhák és kiegészítők

Színek, formák, anyagok és minták – ha nincs kedved edzeni, egy színes és vonzó outfit kellőképpen motiválttá tehet. Mennyivel jobb a konditeremben egy geometriai mintás leggingben izzadni, meg egy rafinált kivágásokkal teli, passzentos felsőben, mint a hagyományos és valljuk be, uncsi kinyúlt pólóban és szürke shortban. Csodálatos ereje van a vizualitásnak, ne becsüld alá! A tökéletes edzős szettet sem nehéz összeállítani. Keresd a designer leggingseket, a nőies kivágásokkal díszített, kényelmes topokat, a divatos printekkel tarkított melegítőfelsőket és az év új edzőcipő kollekcióit. Egy ilyen szupermodern szerelésben azonnal át fog járni a sportszellem. Sőt, még ha az alkatod nem is tökéletes, a divatos ruhák elegendő magabiztosságot adnak ahhoz, hogy ne szégyellősködj a teremben.

 

Reebok leggings, Puma cipő, Puma sport melltartó, Under Armour leggings

 

Világhírű együttműködések

Ki ne szeretnéd a Cara Delevigne nevével ellátott edzőcipőket vagy a vezető divattervezők, mint pl. Stella McCartney által megálmodott ruhákat viselni? Ez az álom most teljesülhet. A sport márkák gyakran kooperálnak jól ismert személyekkel: sztársportolókkal, véleményvezérekkel, designerekkel és celebritásokkal. Végeredményben mindig bámulatos és eredeti stílust kapunk, amiben szívesen sportolnánk.

 

Puma short, Adidas felső, Puma cipő, Adidas leggings

 

A legendás modellek és márkák visszatérnek

A trendek akár a bumeráng – kicsit eltűnnek, aztán pár szezon után kétszer olyan erős hatással térnek vissza. Egy-egy ilyen hatás nem csak az utcai viseletben, de a sport divatágában is megfigyelhető. Ebben a szezonban leginkább a minimalista 90-es évek a nyerő – ennek az évtizednek jellegzetes szabásvonala van, nagy monstre edzőcipők, hangsúlyos logók uralták a sportkollekciókat. Kiváló alkalom ez az időutazásra, arra, hogy a gyermekkori emlékeken is kicsit elnosztalgiázzunk. Ráadásul ezzel most újra trendik lehetünk!

 

Adidas Originals nadrág, Nike Sportswear cipő, Adidas Originals top, Fila sport melltartó

További cikkek olvasása