Olvasd el, csak 4 perc 30 aug 2019

2019 őszi farmerdivat – ezt viseld a következő szezonban!

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

A farmer sosem megy ki a divatból, azonban néhány trend különösen közel áll hozzánk. Mutatjuk, milyen fazonok, minták és részletek uralják a farmerdivatot az ősszel.

denim trendy

A szezon legdivatosabb farmerjai

Felejtsd el a skinny fazont, mert egy pár szezonig tuti, hogy kimegy a divatból. Idén ősszel inkább a klasszikus fazonokra fókuszálunk, amik már a nyolcvanas évek óta velünk vannak. Egyenes szárú, magasderekú vagy éppen bokalengetős verziók, egyszerű árnyalatokban, minden cicoma nélkül. Egy oversized inggel vagy csipkeblúzzal kombinálva például tökéletes retró megjelenést kölcsönöz. Egy másik opció a farmer culotte, ami a nyár egyik legmenőbb fazonja volt. Viselheted magassarkú vagy lapos csizmával, rövid kabáttal és laza pulcsival.

   

1.Farmer, Mustang 2.Farmer, Wrangler 3.Farmer, Morgan 4.Farmer, Lee

A magasderekú verziókra is alapozhatsz, hiszen nem csak menők, de például hosszitják a lábakat, igy magasabbnak tűnsz majd viselésükkel. Ha birod a trapéz fazont, akkor ez a te időd. Hippis vagy romantikus megjelenést kölcsönözhetsz magadnak egy ilyen farmerral. Kombinálhatsz vele csizmát és garbót is, ha igazán cool összképet akarsz, koronázd meg egy gyapjúkabáttal.

   

1.Farmer, Pinko 2.Farmer, Pinko 3.Farmer, Pinko 4.Farmer, Miss Sixty

Jeśli uwielbiasz szerokie nogawki, nie możesz zapomnieć o dzwonach. Na fali hipisowskich i romantycznych nurtów denimowe spodnie z dzwonowatymi nogawkami znów powracają. Trzeba przyznać, że w komplecie z botkami, golfem i wełnianym płaszczem prezentują się naprawdę elegancko.

   

1.Farmer, Levi’s 2.Farmer, Mango 3.Farmer, Morgan 4.Farmer, Mango

denim trendy 2019 denim trendy na jesień

Must have darab – a farmerkabát

Amint az időjárás kicsit hidegebbre fordul, előkerülnek a farmerdzsekik. 2019 őszén az alapokra fókuszálunk és a klasszikus darabok kerülnek előtérbe. Például a laza, bő kabátok, amik a nyolcvanas, kilencvenes éveket idézik vagy a hosszabb verziók, amik csipő alá érnek. Szaggatott alj, öv a derékon – ezek mind-mind elengedhetetlen kellékei a mostani trendeknek és tökéletesen beleillenek a utility trendbe is.

   

1.Kabát, Levi’s 2.Kabát, Levi’s 3.Kabát, Tommy Jeans 4.Kabát, Lee

Karakteres részletek

A farmer az farmer, de egy-két styling tippel simán feldobhatjuk a darabokat, de jobb résen lenni, hiszen a trendek szezonról-szezonra változnak. Idén a himzés nagyon menő, nem csak a nadrágokon de a kabátokon is, ahol az apró részletek gyünyörű mintákat eredményeznek. A másik nagy dobás a szalagok használata, amik például csikokként is funkcionálnak egyes darabokon.

  

1.Kabát, Miss Sixty 2.Farmer, Pepe Jeans 3.Farmer, Lee 4.Kabát, Levi’s

További cikkek olvasása