Kosár tartalma (0) Az ingyenes szállításhoz hiányzik 0 Ft
Szállítási költség:
0 Ft
Összesen:
0 zł
Küldj kívánságlistát A te listád. (0)

Add meg az ismerősöd e-mail címét, akikhez el szeretnéd küldeni a kívánságlistád.

Mik azok a kedvencek?
  • A kedvencekhez tett termék, nem egyenlő a termék lefoglalásával.
  • A kedvencek tartalmát automatikusan mentjük.
  • A már kiárusított termékeknél "nem elérhető" megjelőlés látható.
  • A bejelentkezés nélküli látogatók kedvenceit egy hónapon keresztül tároljuk.
  • A bejelentkezett látogatók kedvenceit addig tároljuk, amíg a látogató saját maga nem törli.
Kedves felhasználó, egy régi változatát használod a böngészőnek , amely okozhatja, hogy bizonyos funkciók a boltban nem működnek megfelelően vagy nem érhető el a számodra. Frissítsd a böngészőt, hogy képes legyél használni az összes funkciót Answear.hu -ban
Változtass nyelvet
ANSWEAR.hu Szabályzat

§ I Bevezetés


1.Wearco Sp. z.o.o,  Krakkói székhelyű,  cím: 30-527 Kraków, ul. Na Zjeżdzie 11, Cégbírósági bejegyzése, a Krakkói Kerületi Bíróság XI. Kereskedelmi Osztályán történt: KRS 0000414701, Statisztikai szám: 122.515.020, Adószám: 6793080390, 505,950.00zł, alaptőkével, internetes eladás -elektronikus hálózaton keresztül www.answear.hu oldalon elérhető.
2.Az üzlet ügyfeleinek személyi adatait a Wearco Sp. z o.o.  Krakkó, 30-527 , ul. Na Zjeździe 11 alatt kezeli.
3.Az alábbi szabályzat a Bolt minden felhasználójára vonatkozik, továbbá meghatározza a regisztráció feltételeit és a Bolt használati feltételeit, tartalmazza a Boltban szereplő áru adásvételi szerződéseit. ( „Áruk” vagy „Áru” )
4.A  bolt felhasználóinak bármely pillanatban van hozzáférése a szabályzathoz a „Szabályzat” linkre kattintvaa Bolt oldalán vagy PDF formában is letölthető tetszőleges adathordozóra.
5.A Boltban szereplő Árukra vonatkozó információk, többek között a leirások, árak a szabályzatnak megfelelően az áru megvásárlására ösztönöznek.
6.A boltban szereplő áruk részletes leirással szerepelnek. Az internetes oldalon részletes leirás található az áruk tulajdonságáról, áráról, anyagáról, stb..
7.Az árukról készült képek és leírása a konkrét modellen szereplő árura vonatkoznak.

§ II A Bolt használatára és az áru megvásárlása vonatkozó szabályok

1.Wearco Sp. z o.o lehetővé teszi az áruk vételi szerződésének létrejöttét az interneten keresztül és további a szabályzatban szereplő szolgáltatások igénybevételét.
2.A vásárlási szerződés a Bolt felhasználója ( Ügyfél ) és a krakkói székhelyű Wearco Sp. z o.o. között jön létre.
3.A Bolt használati feltétele a szabályzat megismerése és elfogadása.
4.Az ügyfél által a megrendelésnél megadott információknak valósnak és aktuálisnak kell lenniük. A Wearco Sp. z o.o. fenntartja magának a jogot a megrendelés telljesitésétől való  elállására abban az esetben, ha a megadott adatok annyira pontatlanok, hogy ez megakadályozza a megrendelés létrejöttét, különös tekintetben, ha ezek az adatok a kézbesitést teszik lehetetlenné. A teljesités felmondása előtt a Wearco Sp. z o.o. megpróbálja felvenni a kapcsolatot az ügyféllel az adatok egyeztetése érdekében.NAIH-117981/2017
5.A Bolt, a jog által követelt összes szervezeti és technikai feltételt biztosítja az ügyfél személyi adatainak védelmében, különös tekintettel az illetéktelen személy által a regisztrációkor megszerezhető vagy azok módositásokra vonatkozó tevékenységgel szemben.
6.Az ügyfél, mely igénybe vette a bolt szolgáltatását köteles:
    a)Jog által tiltott tartalmak közlésétől és átadásától elállni
    b)A boltot megfelelően használni, nem zavarni annak funkciójában
    c)A bolt által nem megrendelt kereskedelmi anyag küldésétől és terjesztésétől elállni
    d)A boltot a tisztességesen használni a többi vásárlóra és az adminisztrátorra vonatkozóan is
    e)A bolt által közölt információkat saját célra használni

§ III Adásvételi szerződés megkötése


1.A bolt az alábbi módon teszi lehetővé az áruk megvásárlását
    a)a bolt oldalán, on-line, a megrendelés procedúrája szerint
    b)Telefonon, a bolt info vonalán keresztül, az alábbi számon ( telefonszám )
    c)Elektronikus postai úton, elküldve a megrendelést az alábbi cimre: [email protected]
2.Az on-line megrendeléseket a hét minden napján, a nap 24 órájában meg lehet tenni, a telefonos és e-mailben történő megrendelés csak munkanapokon, 9:00 és 17:00 óra között lehetséges. A hétvégén, vagy munkaszüneti napokon megtett rendelések az azokat követő első munkanapon kerülnek teljesitésre.
3.A vásárló rendelhet állandó regisztráció nélkül is, adataiíigy nem kerülnek a bolt adatbázisába. ( regisztráció nélküli vásárlás)
4.A megrendelés feltétele a formanyomtatványon szereplő összes kötelező adat megadása, melyek elengedhetetlenek az árú kézbesítéséhez és annak számlázásához.
5.A megrendelés érdekében ki kell választani az Árut a Bolt kínálatából, kiváltképpen annak mennyiségét, szinét és méretét, majd a „Kosár” funkcióra kattintva kell folytatni a megrendelési procedúrát a megfelelő opciók kiválasztása mellett.
6.Az áruk megerősítése  a „Megrendelés és fizetés” gomb megnyomása előtt van lehetőség a megrendelés tartalmának és a címadatoknak a  módosítására is. A vevő által  „Megrendelés és fizetés” gomb megnyomása egyenértékű a fizetési feltételek, az megrendelés és szállítási költség árának elfogadásával, melyről a vásárló külön is kap megerősítést.
7.A 6-os pontban szereplő megrendelés megerősítése az ügyfél vételi ajánlatának minősül a Wearco Sp. z o.o. co felé, mely ez által a megrendelés és a szabályzatnak megfelelő eladási szerződést kiállítja.
8.A 6-os pont szerinti megrendelés leadása után az ügyfél visszajelzést kap e-mail-ben a megrendelt áru mennyiségéről, értékéről, a kiválasztott kézbesítési és fizetési módról, a kézbesítés várható idejéről és a vevő által megadott címadatokról, továbbá a bolt értesíti a vevőt a reklamáció és szerződéstől való elállás feltételeiről is. A fenti visszajelzés igazolja az ajánlat befogadását.
9.A bolt elektronikus vagy telefonos úton megerősíti az ajánlat befogadásáról vagy visszautasításáról a vevőt („A megrendelés befogadásának és kiküldésének megerősítése” ). Az ajánlat befogadásáról szóló megerősités után létrejön az adásvételi szerződés az ügyfél és a Wearco Sp. z o.o. az ügyfél által megrendelt árukról.
10.Az adásvételi szerződés Magyar nyelven történik a szabályzatnak és a vevő megrendelésének megfelelően.
11.A jogi előírásoknak megfelelően a vevő elállhat vételi szándékától az ajánlat  visszaigazolásának beérkezése előtt, melyről a 9-es pontban került részletes leírásra. A fenti üggyel kapcsolatban a vevőnek fel kell vennie a kapcsolatot a bolttal, a kapcsolatfelvétel lehetséges telefonos úton email-es megerősitéssel is.

§ IV Az áru kézbesítése és átvétele

1.Az áru a vevő által megadott címre kerül kiküldésre. Az áru várható kiküldési ideje a megrendelés összegzésében található, még mielőtt az ügyfél megnyomja a „Megrendelés és fizetés” gombot.
2.A várható kiszállítási idő a megrendeléstől számitva futárral 1 munkanap  Budapesten, Budapesten kívül 2 munkanap.
3.Az áru a Magyarországon megadott címre érkezik, a vevő által választott futárszolgálattal, a szállitási költségek a megrendelésnél megadásra kerülnek.
4.Minden küldemény biztosítva van a szállító által.

5.7 500 HUF ( hét ezer ötszáz forint) feletti megrendelések kiszállitási diját a bolt teljesiti. Más esetekben a szállitási költség, 750 HUF ( hétszázötven forint) a vevőt terheli, melyről a vevő méa rendelés feladása előtt értesítésre kerül.

§ V Árak és fizetési módok

1.Az oldalon szereplő árak valósak, a megrendelés visszaigazolásában ( 9-es pont )  szereplő árak nem változnak abban az esetben sem, ha időközben az ár megváltozott az oldalon, az  árváltozások a megrendelés igazolást követően nem befolyásolják a vételárat.
2.Az árak HUF-ban értendőek és tartalmazzák az adót, vámot és a 27%-os ÁFÁ-t is.
3.Az ügyfél az áru és a szállitás költségeit az átvételkor fizeti.
4.A Wearco Sp. z o.o. fenntartja az árak módositásának, új áruk feltöltésének, akciók inditásának és befejezésének, továbbá feltételeinek módositásának jogát az oldalon a vonatkozó polgári jognak megfelelően, melyek nem sértik meg a bolt szerződéses ügyfeleit, engedélyezik szolgáltatásainak igénybevételét.

§ VI. Áru reklamáció

1.A boltban kinált termékek újak és eredetiek. A Wearco Sp. z o.o. felelős az áru fizikai vagy jogi hibáiért a vonatkozó jogszabályok alapján.
2.A Wearco Sp. z o.o felel a bolt teljeskörű működéséért az adott technikai lehetőségein belül és vállalja a vevők által esetlegesem jelentett hibák kijavítását reális időkorláton belül.
3.Minden a boltban vásárolt termék reklamálható az erre vonatkozó idő és előirásos feltételek betartása és az erre vonatkozó jogi előirások szerint, amennyiben hibás, a szerződésben szereplő áru leírásától eltér.
4.Reklamációt lehet postai úton tenni az áru visszaküldéséhez csatolt hibaleírással vagy az oldalról letöltött reklamációs nyomtatvánnyal és a vásárlás igazolásával, ajánlottan vagy más módon a raktár címére elküldeni, „ Answear.hu online bolt reklamáció” szöveget feltüntetve a csomagon. A vevő az áru beérkezésétől számitott 14 napon belül értesitést kap a bolttól a reklamáció kezeléséről.
5.Abban az esetben, ha a reklamáció nem kerül elfogadásra az áru visszaküldésre kerül a reklamáció véleményezésével együtt.
6.A szállításból eredő sérülések ellenőrzésére javasoljuk, hogy a vevő az átvételkor ellenőrizze a csomagot a szállító jelenlétében.
7.Peren kívüli megegyezés:
    a)Értesítjük, hogy az Ügyfél mely vásárlóvá válik az alábbi peren kívüli lehetőségekből választhat reklamációi és ellentétei tisztázására
        (i) lehetőség van a Megyei Fogyasztó védelmi felügyelőséghez fordulni közvetítés céljából
        (ii), kérvényezheti a Békéltető testületi eljárást a megyei bíróságokon
        (iii) Fordulhat a fogyasztóvédelmi képviselethez, mely térítésmentesen képviseli a vásárlók jogait,fogyasztóvédelmi képviselő önkormányzatoknál is van
    b)Egyidejűleg értestjük, hogy a fenti intézkedések jószándékúak, mindkét fél által el kell fogadni alkalmazásukat
    c)Amennyiben internetes vásárlást hajtasz végre, jogod van interaktív képviseletre az ODR (Online Dispute Resolution) által, melyre az EU által elfogadott Nr 524/2013 számú 2013 május 13-i rendelkezés, a 2006/2004 és a 2009/WE irányelv alapján ad felhatalmazást.
    d)Az ODR az EU vásárlóinak interaktív fogyasztóvédelmi platformja, melynek segítségével panaszt tehetsz. Ezen a linken elérhető: ec.europa.eu/consumers/odr. 
    Az ODR célja az 1. Cikkely értelmében az, hogy biztosítson a vásárlóknak egy független internetes platformot,melyen jogi sérelmeiket könnyen orvosolni tudják.
    e)Az internetes bolt e-mail cime, ahol az ügyfél felveheti a kapcsolatot velünk: [email protected]

§ VII Áru visszaküldés-vásárlástól való elállás

1.Az ügyfél, aki vásárlóvá válik az alábbiakban leírtak szerint élhet vételi szerződésétől való elállási jogával a vonatkozó jogszabályok alapján.
2.A szerződéstől való elállás joga 14 nappal az áru átvételétől, a vevő vagy annak harmadik személy  által aki nem a szállító személye, megszűnik.
3.A szerződéstől való elállást az ügyfélnek egyértelműen kell közölnie a bolttal, például  postai úton, faxon vagy elektronikus úton az alábbi címen: DPD Hungária Kft 1158 Budapest, Késmárk utca 14/B megjegyzésben Answear.hu-visszaküldés
4.Az ügyfelek használhatják a formanyomtatványt, mely elérhető a rendelést visszaigazoló e-mail tartalmából, de nem kötelező. Az ügyfél küldhet bármilyen a szerződéstől való elállást igazoló dokumentumot elektronikus úton az alábbi e-mail cimre: [email protected]  Amennyiben az ügyfél ezt az utat választja a bolt egyértelmű visszaigazolást küld az ügyfél e.mail cimére a dokumentum beérkeztéről.
5.Elég először a szerződéstől való elállásról szóló információt elküldeni a határidőn belül. Az árut az alábbi címre kell visszaküldeni: DPD Hungária Kft 1158 Budapest, Késmárk utca 14/B, megjegyzésben Answear.hu-visszaküldés 14 napon belül, a szerződéstől való elállás bejelentését  követően.
6.A visszaküldés költsége az ügyfelet terheli
7.A visszautalás minden esetben az ügyfél által választott fizetési módon történik, kivéve abban az esetben, ha az ügyfél más fizetési módot nem kér, az ügyfet nem terheli semmilyen a visszatéritéssel járó költség. A bolt felfüggesztheti a visszafizetést az áru beérkeztéig vagy a küldés igazolásának beérkezésének idejéig, függően attól, mely esemény történik  meg előbb.
8.Egyedül az áru értékének csökkenéséért felel az ügyfél, mely a felhasználásból ered, mely nem az áru karakterének vagy méretének ellenőrzéséből fakad

§ VIII Elektronikus szolgáltatással kapcsolatos információk

1.A abolt az alábbi elektronikus módon igénybevehető szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek:
    a.lehetővé teszi az áru on-line megvásárlását a boltban szabályzatnak megfelelően.
    b.lehetővé teszi az ügyfelek vásárlói fiókjainak létrehozását a bolt oldalán
    c.Az ügyfél által jóváhagyott, a bolt kinálatához szereplő áru kereskedelmi anyagának továbbitását
2.Az ügyfélnek joga van elállni a vételi szerződéstől a vonatkozó jogszabályok és a szabályzatban foglaltak szerint.
Továbbá az ügyfélnek bármely pillanatban joga van a bolt szolgáltatásainak felmondására ( 1b, és c )
3.Az alábbi technikai feltételek szükségesek a szolgáltatás igénybevételéhez:
    a.internetes elérhetőség
    b.hiperhivatkozást kezelő böngészőprogram (Internet Explorer, Opera, FireFox vagy hasonló)
    c.E-mail fiók
4.Az ügyfél reklamációk elküldhetők elektronikus úton az ügyfélszolgálat címére: [email protected]) továbbá közvetlenül az alábbi számon (...)  telefonon. A reklamációnak tartalmaznia kell a szolgáltatást amivel kapcsolatos, továbbá a probléma
rövid leirását. A bolt igyekszik a problémák megoldásával mihamarabb foglalkozni, legkésőbb a reklamációtól számitott 14. napon. A probléma megoldásáról az ügyfél a maga által választott módon kerül értesitésre, telefonon vagy e.mailben.
5.A Wearco Sp. z o.o értesiti az ügyfelet, hogy a böngészőprogram beállitásától függően az oldal sütiket alkalmaz az ügyfél meghatározására, bolt használatának optimalizációjára és az oldalon való mozgásának megfigyelésére, melyek nem részei az oldal tartalmának, csak annak funkcióihoz szükségesek. Az ügyfél bármely pillanatban kikapcsolhatja a sütiket a böngésző beállitásával.

§ IX Záró rendelkezések


1.Az ügyfél személyes adatait kizárólag a megrendeléshez használja Wearco Sp. z o.o. Némely adatok lehetnek felhasználhatók  kereskedelmi célú hirdetésekhez az ügyfél előzetes engedélyével. Az ügyfélnek joga van az adatainak frissitésére,  aktualizálására, egyszerűsitésére és törlésére, engedélyezésére azok tárolására vagy tárolásának tiltására amennyiben nem  aktuálisak, hiányosak vagy későbbi tevékenységhez nem szükségesek, továbbá marketing célból nem engedélyezi az ügyfél használatukat.
2.A szabályzat elfogadása feltétele a vásárlásnak. A bolt lehetővé teszi a szabályzat megismertetését a vevővel a vásárlás előtt. Az az ügyfél, aki nem fogadja el a szabályzatot bármely pillanatban törölheti fiókját.
3.Jogorvoslatért a jogban meghatározott helyi bíróság illetékes
4.Wearco Sp. z o.o fenntartja a szabályzatmódosítás jogát bármely pillanatban. A szabályzatmódosítást követő megrendelésre vonatkozik a módosított szabályzat.
5.A boltban szereplő árujelzések és márkanevek a jogos tulajdonosaikat illetik és információs céllal kerültek publikálásra.

fel
Iratkozz fel hírlevelünkre és 4000 Ft kedvezményben részesülsz
MONDD EL KI VAGY ÉS HOZZÁD IGAZíTJUK AJÁNLATAINKAT. VÁLASZD KI A NEMED
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevélre. Küldtünk neked egy üzenetet a megadott e-mail címre.
Miért érdemes?
  • 4000 Ft kedvezményt biztosítunk az első vásárlásodra
  • Egyedi ajánlatokról értesülhetsz
  • Előbb értesülhetsz legújabb akcióinkról, promócióinkról
  • Első kézből értesülhetsz a legújabb divatról
A kedvezmény (4000 forint) egyszer felhasználható, 20 000 forint feletti vásárlás esetén.
Zárd be
Oldalunk sütiket (cookie-kat) használ.     Miért? 
Zárd be