Kategória archívum: TIPPEK

StyledbyNono – Nyári ruhák 3 féle stílusban Goike Nóra ajánlásával

Goike Nóra vagyok, divatszerkesztő, stylist, blogger, social media tanácsadó és két gyönyörű kislány aktív édesanyja. Több, mint 20 éve dolgozom a divatszakmában, dolgoztam nagy print és online divatmagzinoknál, stílustanácsadást tartottam bevásárlóközpontok divat napjain. Személyes stílustanácsadásokon és a blogomon keresztül is igyekszem naprakész, izgalmas ötleteket, tanácsokat, tippeket adni, újdonságokat bemutatni divat, lifestyle témákban. Rajongok a tornacipőkért, ezért a következő összeállításomban bemutatom a legmenőbb tavaszi újdonságokat és bízom benne, hogy nektek is tudok egy kis inspirációt adni a shoppingoláshoz.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Streetwear 2020 – trendek pasiknak az új szezezonra

Ha bírod a streetwear stílust, akkor idén bátran hódolhatsz ennek a trendnek. Mutatjuk a legjobb darabokat, amiket mindenképpen szerezz be!

A streetwear már évek óta az egyik legfelkapottabb trend a divat világában. Gyökerei a hip-hopposok és deszkások világába nyúlik vissza, de nagyon hamar tömegeket hódított meg. Nem csoda, hiszen egy önkifejezési mód, amiben mindenki egyedi tud maradni, mégis bárki elsajátíthatja, saját képére formálhatja ezt a nagyvárosi stílust. Bár Virgil Abloh az Off-White alapítója már a streetwear végét jósolta, nem úgy tűnik, hogy ez egyhamar bekövetkezik. A streetwear fejlődik, formálódik, ezáltal folyamatosan bizonyítja, hogy helye van az életünkben.

utcai ruházat neki

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

5 ruhadarab, ami elengedhetetlen a tökéletes streetwear stílushoz

Nem kell attól tartanod, hogy a streetwear divat elkerül ebben a szezonban. Amíg az utcán nem, a lakásban próbálgathatod a legjobb szetteket és most mutatunk 5 menő darabot, amik nélkül el sem lehet képzelni ezeket a szetteket.

Azt már mind tudjuk, hogy ez a nyár más lesz, mint az előzőek voltak – kicsit több időt fogunk otthon tölteni. Pont ezért, a streetwear divatot az utcáról a négy fal közé emeljük át, ugyanúgy szem előtt tartva a kényelmet és a trend alapjait. A puha anyagokra fókuszálunk, a laza szabásvonalakat és a praktikus kiegészítőket helyezzül előtérbe, de nem engedjük, hogy ezek a részletek megakadályozzanak egyéni stílusunk kifejezésében. De hogyan is csináljuk mindezt? Mutatjuk a legjobb darabokat kínálatunkból, amikkel gyerekjáték lesz mindezt hozni.

utcai ruházat trendek

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Húsvét 2020 – hogyan készülj fel otthon az ünnepre?

A 2020-as húsvét más lesz mint az eddigiek. Ismerd meg trükkjeinket, amivel boldogan és egyben stílusosan töltheted a négy fal között az ünnepet.

Már régóta tudjuk hogy idén máshogy ünnepeljük a húsvétot, mint az előző években, de biztosan nem mondunk le róla. Próbáljuk a sok nehézséget félretéve élvezni az ünnepet és használjuk ezt az időszakot arra, hogy elfelejtsük kicsit, ami körülöttünk történik. Merítsünk erőt belőle, használjuk fel, hogy elszakadjunk a kialakult napi rutintól, adjuk meg a módját. Lejebb adunk néhány tippet, hogyan öltözz fel az idei húsvétra.

dodatki na wielkanoc 2020

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+