Kategória archívum: TIPPEK

Hogyan viseld a fehér inget? 6 szuper tipp, 6 alkalomra

A fehér ing egy örök klasszikus egy nő ruhatárában, azonban nem kell, hogy unalmas legyen. Inspirációt keresel, hogyan illeszd be ezt a darabot öltözködésedbe? Akkor jó helyen jársz – mutatunk most 6 szettet, amit profi stylistunk rakott össze.
A fehér ing alapdarabnak számít, nagyon univerzális viselet – egyszerű, de elegáns és persze minimalista. Tökéletes alapja lehet egy szettnek, persze ez ettó is függ, hogy mit akarsz elérni: formális szettet melóba vagy inkább egy lazább megjelenést a hétvégi programra. Szerencsére mindenhez van tippünk és azt javasoljuk, hogy élj a lehetőségeiddel, játssz a fazonokkal, kísérletezz a stílusokkal, így tuti megtalálod a tökéletes darabot.

 

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

A fehér férfi ing – tudod hogyan viseld?

A fehér férfi ing egy praktikus, univerzális és időtlen viselet, ezáltal nem hiányozhat egyetlen frfi ruhatárából sem. Mutatjuk, hogyan találhatod meg a tökéletes inget.

Ha a fehér ing szóbakerül, sokan húzzák a szájukat, mert kényelmetlennek, praktikátlannak és túl formálisnak találják. Közben ez egy tök viselhető darab és egyszerűen beépíthető a mindennapi viseleteink közé. Még kabátot sem kell rá venned, elég ha egy nyakkendővel, csokornyakkendővel dobod fel, így könnyedén egy menő és laza megjlenést nyersz. (Természetesen a kabát ellen sincs semmi kifogásunk, a helyzet határozza meg, hogy mi mellett döntesz.)

męska biała koszula

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

SZERETEM MAGAM! 3 LÉPÉS HOGY ELFOGADD MAGAD ÚGY, AHOGY VAGY

Milyen típusú nők a legszebbek? Ez annyira szubjektív. A mai világban rengetegszer előjön ez a kérdés, azonban valami biztos: nem minden a külső és sokszor a magabiztosság és kisugárzás mindennél hatásosabb.

Szögezzük le a legelején – ideálok nem léteznek. A média, közösségi média által felállított álomvilágnak semmi köze a valósághoz, a valódi nőkhöz és sokszor inkább káros, mint jótékony képet festenek. Elhisszük, hogy az a normális amit ott látunk, úgy lehetünk sikeresek csak, ha tökéletesek vagyunk – hiszen folyamatosan ezt tolják az arcunkba, de ha a tükörbe nézünk, csalódunk. Így egyáltalán nem nehéz pár dolgot megutálni magunkon, de pont ezen kell változtatnunk és el kell fogadnunk a testünket úgy, ahogy van. Nagyon egyszerű mondani, tudom, de ez mindennek a kulcsa. Ha ez megvan, sikeresen felveheted a harcot a komplexusokkal és felhagyhatsz azzal, hogy mindig másokhoz hasonlítod magad. És amúgyis, mivan, ha van pár hibád? Kinek ne lenne? Pont ezekben rejlik egyediséged, ettől vagy te, TE! Gondolj csak bele, milyen unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanúgy nézne ki, mint a Barbie babák – unalmas és személytelen. Mi következik ebből: kezdd el szeretni a tested még ma. Bonyolult kapcsolat ez, nem egyszerű meugrani, de a végén elégedetséget hoz, elégedettséget, amihez három lépés vezet.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Miben lehetsz idén nyáron igazán trendi a strandon?

Tenger, vakító napsugár és békés atmoszféra. Fogd a barátaidat, ragadd meg kedvenc fürdőruhád és tudd meg, miben lehetsz igazán trendi a strandon.

Bár az igazi nyár még kicsit várat magára, a szezon bizony már elkezdődött és nem árt, ha felkészíted magad és persze a ruhatáradat a meleg időre. Jó kedvre, stílusérzékre és persze pár menő darabra biztosan szükséged lesz, mi mindent megadunk ahhoz, hogy gondtalanul vesd bele magad a forgatagba.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+