Kategória archívum: MÁRKÁK

A 90-es évek szuperhőse visszatért – Itt van az új Levi’s x Super Mario kollekció

Emlékszel még arra a videojátékra, amiben egy piros ruhás, olasz vízvezetékszerelő megmenti a hercegnőt? Idén tavasszal Mario visszatér es ezúttal a Levi’s fantasztikus kollekciójának darabjairól köszön vissza. Ha a fanatikusa voltál a  játéknak, akkor a Levi’s és Nintendo kollabja tuti jó kedvre derít és nosztalgikus hangulatba hoz. A karakterek, a színek és a hangok mind-mind a gyerekkorunkat idézik és ki ne szeretne egy kicsit újra gyerek lenni ebben a rohanó világban. A Levi’s és a Nintendo kollekciója most ezt adja meg nekünk, hiszen most ismét találkozhatunk Marióval és bandájával, sőt viselhetjük is őket pólókon, nadrágokon, kabátokon és kiegészítőkön.

levis mario gyűjtemény

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Minden nap nyár – új African Kiss kollekció az ANSWEAR-től

Vágysz már a nyár forró csókjára? Mi elhozzuk neked: az Answear új African Kiss kollekcióját ugyanis a nap sugarai és a sivatagi szél inspirálta.

Készen állsz a nyárra? Az African Kiss egy különleges utazásra invitál az egzotikus trendek, az izgalmas anyagok és a kíváló minőség világába. Pamut, selyem, len és más könnyed anyagok is megtalálhatóak a kollekcióban, így a kényelem és a divat szerelmeseinek most igazán kedvezünk.

african kiss kolekcja answear

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

BOHO bandit – új kollekció az Answeartől

Hogy érzed, készen állsz már a nyárra? Ha még nem, az Answear márka legújabb kollekciójából azonnal átjön majd a gondtalan nyár pozitív rezgése. Jöhet a Boho Bandit?

A nyár leginkább az üdülés és az ezzel párosuló kellemes tevékenységek ideje. Sok napsütés, fesztiválok, pihenés, játék és szórakozás… Ismerkedj meg az Answear brand – Boho Bandit legújabb ruha és kiegészítő kollekciójának gondtalan és élvezetes hangulatával. Mindent megtalálsz benne, amivel trendi és laza szetteket állíthatsz össze magadnak (nem csak) fesztiválokra!

answear-boho-bandit

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+