A #WeAreTheAnswear Pályázat nyertesei

Lezárult az ANSWEAR pályázat, nézd meg gyorsan, kik lettek a #WeAreTheAnswear kihívás szerencsés nyertesei! Nagyszerű és kreatív pályamunkák érkeztek, minden résztvevőnek gratulálunk! De vajon kié lett a legendás Fiat 500 és a 150.000 Ft értékű voucherek egyike?

A feladat szerint olyan fotót vagy videót kellett készíteni, amin a szereplő saját magán teszteli a divatot, azaz próbára teszi a divatot saját ízlése, stílusa és élethelyzetei szerint. Megérte indulni a nyereményekért, hiszen ezen a nemzetközi nyereményjátékon 2.000 PLN (nálunk 150.000 Ft-os) értékű ANSWEAR voucher és fődíjként egy ikonikus Fiat 500 volt a tét!

Minden nap pályamunkák tucatjai jelentek meg a közösségi hálózatokon ezen a vezérfonalon, a #WeAreTheAnswear hashtag használatával. Rengetegen mutatták meg nekünk, hogyan jutnak túl akár egy nehéz napon is a divat segítségével és a kreativitással, ahogy a színeket, formákat és fazonokat tesztelték. Bebizonyítottátok, hogy a képzelet igenis határtalan, ha stílusról van szó és még extrém körülmények között is lehet divatos megoldásokat (fel)találni.

Hat ország vett részt a pályázaton: Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Magyarország és Románia. Ez alapján képzelhetitek, nem lett könnyebb a dolgunk a nyertes pályamunkák kiválasztásánál. A beérkezett munkák száma és minősége alapján az Answear Generáció pontosan tudja mennyit is ér és milyen életet is szeretne megélni.

Heves és olykor indulatokkal fűszerezett tanácskozások zajlottak, de végül egyhangú döntést hoztunk. A Nyertes, egyben az új Fiat 500 tulajdonosa Alexander lett! Gratulálunk!

#WeAreTheAnswear #wearetheanswear #answear #ootd #fashion @answear

A post shared by Alexander Krakovsky (@alexanderkrakovsky) on

A nyertes videó a feladat teljesítésén túl mind esztétikáját mind kreativitását tekintve is magával ragadó volt. Alexander bizonyította, hogy a divat minden körülmények között működhet és azt is, hogy a #wearetheanswear nem csak egy hashtag, hanem egy életfelfogás.

A további, 2.000 PLN értékű vouchereket az alábbi pályázatok és Pályázók nyerték el:

@ania_bananowicz

@jasinski_art

@tripybytriplets

@kuku_kukuman

@mc.dalena

@auris_luca

@liliszalma

#WeAreTheAnswear #fashiontestedonhumans @answear_hu @answear 🤞🏼

A post shared by Lili Szalma (@liliszalma) on

@elgrdeno

@daczu

Rebeka Dostálková

zimný lookbook | šál na 3 spôsoby | #wearetheanswear

fresshion.com/2017/12/29/zimny-lookbook-sal-na-3-sposoby-wearetheanswear/Dnes tu pre vás mám tip ako z jedného obyčajného šálu vykúzliť až tri rôzne outfity! <3 Podtitulom štýlovej výzvy #wearetheanswear je totiž “móda testovaná na ľuďoch”, a tak som poctivo celé sviatky vymýšľala, skúšala, nosila šál v rôznych podobách a situáciách.Pretože nosiť ho len tak omotaný okolo krku je nuda… S pomocou opasku sa zo šálu dá ľahko urobiť štýlová jemne asymetrická sukňa či teplá vesta. A keď prídete na ten správny grif ako si ho prehodiť cez plecia a zamotať, uvidíte ako jednoducho ozvláštnite akýkoľvek outfit. Inak je to super praktické aj na cestovanie! Taaak? Čo vy na to? Ktorý outfit sa vám najviac páči?Inak viac sa (ako vždy) dozviete na blogu ;)ANSWEAR / TALLY WEiJL / Lull Loungewear / F&F / Tommy Hilfiger / Office shoes Slovakia

Opublikowany przez Fresshion na 29 grudnia 2017

@sinka.marta

@lenartview

@prosto.irinka

На выходных я всегда турист. Когда меня спрашивают: "Почему ты выбрала Киев?" всегда отвечаю: "За его хаотичную свободную красоту". Хоть и прошло 4 года, как я живу тут, по-настоящему я живу Киевом на выходных, когда могу выбирать новые или любимые маршруты, чтобы #вкиевегулять. At the weekend I'm always a tourist. When people ask me: "Why did you choose Kiev?" I always reply: "The reason is its chaotic free beauty." Although I have lived in Kiev for 4 years already , I could really feel the city at the weekend when I choose my favorite or new routes to #inKievWalking. My personal style is formed by architecture of the city. #WeAreTheAnswear #ArchitectureOfFashion #fashionstreet #streetfashion #streetstyle #kyiv

A post shared by Иринка Томай (@prosto.irinka) on

Barbara Lazicka

#WeAreTheAnswear ANSWEAR #answear #ModaTestowaNaLudziach #moda #fashion #instafashion #girl #polishgirl #funny #style #test

Opublikowany przez Barbara Łazicka na 19 grudnia 2017

@make_up_today

@coffentropy

Alexandra Zajac

#WeAreTheAnswear ANSWEAR od Islandii po Sri Lankę, zawsze przywiązuję dużą wagę do tego co zabieram ze sobą. Testuj modę z Answear, w każdej podróży 😉 Michał Dolny👌🏻#modatestowananaludziach -> instagram: https://www.instagram.com/gryfno_frelka EDIT: udało się <3

Opublikowany przez Alexandra Zając na 30 grudnia 2017

Kéj Trs

#WeAreTheAnswear #módatestovanánalidech#módatestovánalidmi#answear#answearcz

Opublikowany przez Kéj Trs na 30 grudnia 2017

Minden Nyertesnek gratulálunk és mindenkinek nagyon köszönjük a részvételt!

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+