Kosár tartalma (0) Az ingyenes szállításhoz hiányzik 0 Ft
Szállítási költség:
0 Ft
Összesen:
0 zł
Küldj kívánságlistát A te listád. (0)

Add meg az ismerősöd e-mail címét, akikhez el szeretnéd küldeni a kívánságlistád.

Mik azok a kedvencek?
  • A kedvencekben maximum 100 termék lehet.
  • A kedvencekhez tett termék, nem egyenlő a termék lefoglalásával.
  • A kedvencek tartalmát automatikusan mentjük.
  • A már kiárusított termékeknél "nem elérhető" megjelőlés látható.
  • A bejelentkezés nélküli látogatók kedvenceit egy hónapon keresztül tároljuk.
  • A bejelentkezett látogatók kedvenceit addig tároljuk, amíg a látogató saját maga nem törli.
Kedves felhasználó, egy régi változatát használod a böngészőnek , amely okozhatja, hogy bizonyos funkciók a boltban nem működnek megfelelően vagy nem érhető el a számodra. Frissítsd a böngészőt, hogy képes legyél használni az összes funkciót Answear.hu -ban
Változtass nyelvet
ANSWEAR.Club szabályzat

1.  Alapvető feltételek


1.1. Az alábbi szabályzat a Answear Club program használatának ( AC ) , továbbiakban Klub, feltételeit irja le.


1.2. A klub szervezője a krakkói székhelyű Spółka pod firmą „WearCo" korlátolt felelősségű társaság, címe Krakkó 30- 527 ul. Na Zjeździe 11, 30- 527, bejegyezve a Kerületi Bíróság Kraków-Śródmieście Krakkó, XI Kereskedelmi Osztály, KRS szám 0000414701, NIP: 6793080390, REGON: 122515020  552.100,00 PLN tőkével, továbbiakban „szervező”.


1.3. Az ügyfél az alábbi módon lép be a Klubbal:
•    felhasználó fiók létrehozásával a www.answear.hu oldalon ( továbbiakban internetes áruház ) és a kereskedelmi célú információk befogadásának engedélyezésével ( hirlevélre való feliratkozás ) , vagy
A klubba belépés pillanatától klubbtaggá válik

1.4 klubban való résztvétel feltételeit a www.answear.hu oldalon lévő szabályzat határozza meg, melyet az ügyfélnek el kell fogadnia belépéskor.

1.5. A szervező fenntartja  a szabályzat változtatásának jogát azon felhasználók jogainak  korlátozása nélkül, melyek a változás előtti feltételek szerint szereztek jogot. A szabályzat változtatásai fel lesznek tüntetve az answear.hu oldalán. A klubbtagok tájékoztatása e-mailben vagy SMS-ben történik meg.

 
2.  A klub szabályai

2.1. A Klub, továbbiakban (AC), egy speciális vásárlói hűségprogram mely az áruház minden olyan felhasználójára érvényes, akik engedélyezték a hirlevelek küldését és vásárlói fiókot hoztak létre az áruházban.

2.2. A klubtag vásárlásaivak 10% kedvezményt kap, melyet külön kedvezményszámláján gyűjt, melyeket az alábbi feltételek alapján használhat fel ( későbbiekben: Prémium ) . A Klubbtagság további akciókra és speciális ajánlatok is feljogosit.

2.3. Az AC-tagsághoz regisztrálni kell az oldalon és engedélyezni a hirlevelek küldését vagy

2.4. AC tagok csak 18 év felettiek lehetnek, 13 éves kortól csak nagykorú felügyeletével használható.

2.5. A klubtag fiókjának, mely kifejezte az AC kedvezményprogramjában való résztvételi hajlandóságát, tartalmaznia kell a személyes adatokat ( kereszt és családnév, e-mail cím, telefonszám ), továbbá a születési dátumot és a felhasználó nemét.
 
3. Az AC program kedvezményeinek felhasználói feltételei

3.1. Klubtagoknak, melyek részt vesznek az AC programban 10% kedvezmény kerül felszámolásra vásárlásonként internetes vásárlások után. A kedvezmény összegének felhasználási feltételei alább. A kedvezmény összege nem vehető fel készpénzben. A kedvezmény összege felszámolásra kerül és egész összegekre kerül kerekítésre a matematika szabályai szerint.

3.2. A kedvezménypontok jövőbeli vásárlásoknál kerülhetnek felhasználásra telljes áru termékekre, akciós, láarazot vagy más akcióban szereplő termékekre nem felhasználhatóak. A felszámolható kedvezmény nem lehet magasabb a teljes árú termék árának 50%-ánál. A fel nem használt pontok későbbi vásárlásoknál is felhasználhatóak. Amennyiben a pontok összege pont a megrendelt áru 50% vagy kevesebb is felhasználható akár teljes mértékben is. A vásárló egyszerre kihasználhatja a kedvezménye teljes összegét.

3.3. Amennyiben a pontok több termék egyidejű megvásárlásához kerülnek felhasználásra, úgy a kedvezmény a teljes árú, más akcióban vagy kedvezményben nem szereplő termékek között arányosan megoszlik az alábbi képlet szerint:
X = (Y/Z)*W   ahol:
                X  a kedvezmény mértéke a számla kérdéses poziciójában;
                Y  a számla kérdéses poziciójának valósi összege;
                Z  Az összes telljes áru, más akcióban vagy kedvezményben nem szereplő termék árának összege, melyre a kedvezmény felhasználásra került;
                W  a kihasználható kedvezmény a p.3.2 szabályai szerint

3.4. Az adott kedvezménypontok kiállításuktól számitva 180 napig érvényesek, utána törlésre kerülnek, ami nem befolyásolja a későbbiekben felszámolásra került kedvezményeket.

3.5. Az eladás pénzesítése az áru Klubbtagnak történő elküldése vagy átadása előtt kerül sor. A pontok 14 nappal a vásárlás után kerülnek aktivációra. Az adásvétel realizációja annak kifizetésétől számit befejezettnek.

3.6. A kedvezménnyel kapcsolatos információk a felhasználó „Fiókom” menüpontja alatt találhatók az oldalon.

3.7. Visszaküldött áru esetén, melyben a kedvezmény fel lett használva ( beleértve a reklamációból adódó visszatéritést is ) a felhasznált kedvezmény visszakerül a klubtag számlájára.

3.8. Abban az esetben, ha a visszaküldött árura kedvezménypontok lettek kiállitva ( beleértve a reklamációból adódó visszatéritést is ) a megadott pontok törlésre kerülnek.

3.9.. A vásárló hűségprogram az answear.hu más akciókkal nem összevonható, általában az akciók nem összevonhatóak.

3.10. A hűségpontok kihasználásához a felhasználónak az „Answear Club” opciót kell választania a vásárlás alatt, ami a pontoktól függően a kosár termékeinek árcsökkenését eredményezi. A Klub lehetőségeinek kihasználásához be kell jelentkezni a saját fiókba.

3.11. A szervező fenntartja a pontok számának időbeni változtatási jogát, főleg azok mennyiségének emelésével. A változtatás nem befolyásolja kedzezőtlen mértékben a felhasználó jogait.

3.12.. Amennyiben a hűségpontok nem a szabályzatnak megfelelően kerülnek felhasználásra a szervezőnek joga van a pontok részleges vagy teljes törléséhez.

3.13. A klubtagoknak időszakos kedvezmények is a rendelkezésére állnak ( pontok többszörözése, ingyen hozzáadott termékek a vásárláshoz, stb.. ). Az időszakos akciók az oldalon megtalálhatóak a http://answear.hu/club  link alatt.

 
4. Személyi adatok

4.1. A személyi adatokkal a vonatkozó jogszabályok szerint jár el a cég. Az adatok adminisztrátora a szervező.

4.2. A regisztrációs lapon az ügyfél aláirásával felhatalmazza a szervezőt és annak alanyait, hogy személyi adatait kezelje a klubbal kapcsolatos tevékenységekkel kapcsolatban. A személyi adatok kezelésére adott engedély az AC-ban való résztvétel feltétele.

4.3. A klubbtagnak joga van személyi adatainak javítására, aktualizációjára és ellenőrzésére. A Klubbtag bármely pillanatban kérheti adatainak korlátozását és törlését a szervező által.

4.4. A klubbtag köteles tájékoztatni a szervezőt a regisztrációs lapon szereplő adatok változásáról. Közlés hiánya esetén a szervező nem vállal felelősséget az aktuális kedvezményekről szóló információk késéséről vagy hiányáról abban az esetben, ha ezek az adatok az információközlést érintik.

4.5. A klubtag kizárható a klubból ha az alábbi esetekben:
•    a szabályzat megsértése esetén és ha a sérelem elhárítására vonatkozó  felszólítástól számitott 7 napon belül nem szünteti be jogtalan tevékenységét
•    A személyi adatok használatának engedélyezésétől való elállás és a hirlevelek küldésének tiltása esetén
 A klubtag elektronikus formában kerül tájékoztatásra a klubból való kizárásról.
 
5.  Klub bezárása. A klubban való részvételtől való elállás

5.1. A szervező fenntartja a klub bezárásának a jogát bármely pillanatban, figyelembe véve a klubtagok szerzett jogait.

5.2.. A klub bezárása vagy felfüggesztése után hűségpontok már nem szerezhetőek, viszont a már megszerzett pontok, 180 napos érvényességi idejük alatt felhasználhatóak.

5.3.. A klub bezárása vagy felfüggesztése esetén a szervező köteles közölni az információt a www.answear.hu oldalon, az Answear.com boltjaiban, továbbá a klubtagokkal e-mail, sms vagy más, a szervező által választott módon.

5.4.. A klub bezárása vagy felfüggesztése nem jogositja fel a klubtagot a megszerzett pontok pénzbeli kifizetésének követelésére.

5.5 A klubból való kilépést vagy a hirlevelek engedélyezésének visszavonásával kapcsolatban keresse fel ügyfélszolgálatunkat a +3617008081 számon.
 
6. Záró rendelkezések. A reklamáció menete

6.1. A klubtagnak joga van a szabályzatnak megfelelően, legfőképpen a hűségpontokkal és a kedvezményekkel kapcsolatos a reklamációhoz. A reklamációnak a sérelemtől számított 30 napon belül meg kell történnie. A reklamációt postai úton, futárral, személyesen vagy a bolt@answear.hu -ra küldött e-mailben, továbbá a formanyomtatványon keresztül a http://answear.hu/kapcsolat.html) linken, „answear reklamáció” megnevezéssel.

6.2.. Jogorvoslatért a jog vonatkozó szabályai szerint lehet fordulni.

6.3. A szabályzat elérhető minden klubtag számára a www.answear.hu oldalon.

6.4. Az alábbi szabályzat elfogadottnak minősül a felhasználó beleegyezése által a www.answear.hu oldalon regisztrációs folyamat megkezdése előtt.

fel
Iratkozz fel hírlevelünkre és 4000 Ft kedvezményben részesülsz
MONDD EL KI VAGY ÉS HOZZÁD IGAZíTJUK AJÁNLATAINKAT. VÁLASZD KI A NEMED
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevélre. Küldtünk neked egy üzenetet a megadott e-mail címre.
Miért érdemes?
  • 4000 Ft kedvezményt biztosítunk az első vásárlásodra
  • Egyedi ajánlatokról értesülhetsz
  • Előbb értesülhetsz legújabb akcióinkról, promócióinkról
  • Első kézből értesülhetsz a legújabb divatról
A kedvezmény (4000 forint) egyszer felhasználható, 20 000 forint feletti vásárlás esetén és más kedvezménykóddal nem lehet összevonni
Zárd be
AZ OLDAL A JOGSZERŰ ÉS HATÉKONY MŰKÖDÉS ÉRDEKÉBEN SÜTIKET HASZNÁL. A SÜTIK TÁROLÁSÁT ÉS HASZNÁLATÁT KONTROLÁLHATOD KERESŐPROGRAMODON KERESZTÜL. A SÜTIK HASZNÁLATÁT AZ Adatvédelmi irányelvek, AHOL A SZEMÉLYES ADATAID FELHASZNÁLÁSÁRA VONATKOZÓ ADATOKAT IS MEGNÉZHETED.
Zárd be